Become a fan!

Galéria

Letöltések

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb ajánlatainkról.

 

Koncepciónk

Tudományos kutatások igazolják, hogy az öregedés folyamata a szervezetünk sejtjeinek megújulásával lassítható. A speciális, egy-két hetes kezelés segítségével sejtrendszerünk öregedési folyamata lassul.
Ezen kívül ez a megelőzést elősegítő, speciális gyógymód specifikusan és intenzíven kezeli az öregedéssel együtt járó betegségeket is, mint például az ízületi gyulladást, a krónikus fáradtságot, vagy az öregkori depressziót.

A Rex Clinic Hotel egy teljesen új tudományos aspektusból közelíti meg a gyógyítás módszerét. A kezelés célja, hogy minden ember számára létrehozza a test és lélek harmóniáját.

Elsősorban nem a betegség gyógyítása, hanem az optimális egészség megőrzése a célunk. Nem a betegség kialakulására várunk, hanem inkább megelőzzük azt. A pácienssel nem betegként, hanem egészséges emberként bánunk. Programjaink egyedülálló gyógyászati kezelésekből állnak, és rövid időn belül hosszan tartó erőt, egészséget adnak.

Vendégeinknek segítünk megtalálni az egészséges élethez vezető utat regeneráló, frissítő módszerekkel, tüneti kezelésekkel, táplálkozási tanácsadással.

 

Aktuális ajánlatok

Akciós senior wellness csomagajánlat

Kapcsolódjon ki a Széll Kálmán egykori miniszterelnök nyári rezidenciáján, ahol Deák Ferenc is szívesen elidőzött. Tegyen kellemes sétát a közel 2 hektáros ősparkban, majd látogasson el a szentgotthárdi élményfürdőbe.

Tovább...


Legyen Ön a Kastély Ura!

Képzelje el, hogy Ön a Háziúr és a Kastély lakói kizárólag az Ön családja, barátai vagy akár a kollégái.

Tovább...

 

(C) 2010. Rex Clinic Hotel - All rights reserved. Magyar ·  English ·  Deutsch ·  Italiano ·  Impresszum