Become a fan!

Galéria

Letöltések

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb ajánlatainkról.

 

Széll Kálmán Kastély!

Az érzés:

Megérkezünk egy másik világba, a hétköznapok problémáit az ajtón kívül hagyjuk. Csak az egyenletes szívverést halljuk, s néha a közeli templom harangzúgását.A falakból szelíd átmenettel bújik elő egy virágzó, ám letűnt kor muzsikája, és ez alatt a pár nap alatt a múltunk, és a jelenünk összefonódva, közösen vágyott harmóniát szül.  

Távozáskor magunkkal vihetjük ennek az érzésnek a szerfelett kedves emlékét.

A lehetőség:

Azért jövünk, hogy úgy kívül, mint belül újjászülessünk. Őszintén törődjünk magunkkal,  zárjuk ki teljesen a külvilágot. Legalábbis azt, ami zavaró benne. Ami a testnek jó, az a léleknek is jó, és ugyanez fordítva is megállja a helyét. Miután kezdésként a jakuzziban meditáltunk, a finn, vagy az infraszauna jótékony hatását feltétlenül élvezzük ki. Szervezetünkből távozik minden méreg, ami eddig korlátolt minket abban, hogy a testünk teret adjon a számára egészséges, és fontos dolgoknak. 

Ilyen hatást gyakorol ránk a gőzkabin is, ez után lesz csak igazán nagy a kontraszt, amikor is mélyen beszívjuk egy könnyed séta során a friss, vidéki levegőt. Ha még nem untuk meg ezt a sok jót, akkor masszíroztathatunk.A klasszikus masszázsokon felül a specialitásunk az ájurvédán alapuló masszázs.

Az ájurvéda több ezer éves múlttal rendelkező gyógyítási rendszer, amely a testet egészben nézi, és ehhez mérten megállapítja a testegyensúly zavar valódi okát. 

Kikapcsolódás:

Az eddig felsoroltaknak köszönhetően mostanra már kellőképpen itthon érezhetjük magunkat a kastélyban. Ideje felfedezni a környéket, a látnivalókban, természeti kincsekben, a történelmi múltat idéző értékekben , kulturális, és szakrális gazdag Őrséget. Az osztrák, és szlovén határ közelsége miatt bátran tervezhetünk több helyszínes egész napos kirándulásokat. Nem véletlen, hogy Széll Kálmán egykoron annyira visszavágyott a szülőföldjére, és itt akarta az öreg tölgyek árnyékában tölteni a fülledt nyári délutánokat.Ő minden bizonnyal tudott valamit, amit most kedves leendő vendégünk, ha sikerült meggyőznünk, Ön is megtapasztalhat!

Sok szeretettel várjuk!

 

Aktuális ajánlatok

Kastélytúra tavasszal

Szervezzen kastélytúrát és látogassa meg Vas vármegye kastélyait tavasszal!

Tovább...


Legyen Ön a Kastély Ura!

Képzelje el, hogy Ön a Háziúr és a Kastély lakói kizárólag az Ön családja, barátai vagy akár a kollégái.

Tovább...

 

(C) 2010. Rex Clinic Hotel - All rights reserved. Magyar ·  English ·  Deutsch ·  Italiano ·  Impresszum