Become a fan!

Galéria

Letöltések

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb ajánlatainkról.

 

FAQ / GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

MEDICAL WELLNESS

Az alkalmazott speciális terápia nem más, mint egy széles skálán mozgó termékcsaládnak a sejtöregedés gátlására való felhasználása. Mindezt kombináljuk az egészséges életmódra való neveléssel és egy aktív, sok mozgással tarkított szabadidős programmal.
Ezen szolgáltatások egy kikapcsolódásra, elmélyülésre, ugyanakkor aktív pihenésre kialakított kastélyszállóban történnek.

NARANCSBŐR


Káros környezeti hatások, mozgáshiányos életforma következtében salakanyagok rakódnak le a kötőszövetben és a foltokban megmaradt, el nem égetett zsírpárnákkal együtt létrehozzák az ismert – de különösen a hölgyek által nem kedvelt – elváltozást a bőrön. A korábban sima és feszes bőr gödröcskékkel tarkított, egyenetlen felületté változik.
Túl azon, hogy ez a felszíni jelenség esztétikai problémát jelent, az okokat és így a megoldásokat is mélyebben kell keresni.
A narancsbőr tehát nem csupán szépészeti probléma. Kezelésével további szövődményeket előzhetünk meg, mint nyirokkeringési zavarokat, viszerek, érgörcsök, trombózis kialakulását.
És a végén persze a bőr is újra fiatalos, feszes és szép lesz.

VACUSTYLER

Vákuum és túlnyomás periódikus változtatásával segíti a salakanyagok kiürülését, illetve fokozza az oxigénben és tápanyagokban gazdag vér áramlását a szövetekbe.

IONO-CARE

Oxigéndús levegő belélegzése útján fokozódik az anyagcsere és a zsírégetés.

 

Aktuális ajánlatok

Akciós senior wellness csomagajánlat

Kapcsolódjon ki a Széll Kálmán egykori miniszterelnök nyári rezidenciáján, ahol Deák Ferenc is szívesen elidőzött. Tegyen kellemes sétát a közel 2 hektáros ősparkban, majd látogasson el a szentgotthárdi élményfürdőbe.

Tovább...


Legyen Ön a Kastély Ura!

Képzelje el, hogy Ön a Háziúr és a Kastély lakói kizárólag az Ön családja, barátai vagy akár a kollégái.

Tovább...

 

(C) 2010. Rex Clinic Hotel - All rights reserved. Magyar ·  English ·  Deutsch ·  Italiano ·  Impresszum